Új Persil illat és UNICEF együttműködés

D. Tóth Kriszta a Persil arca

A Persil innovációja a Persil Lavender Freshness új és egyedi illatélményt kínál vásárlói számára: egy utazást Provance végtelen levendula mezőire. A Henkel Persil márkájának D. Tóth Kriszta lett a magyarországi arca. A Henkel Magyarország felelős szemléletű vállalatként, társadalmi szerepvállalási gyakorlatának megfelelően fontosnak tartja olyan kezdeményezések támogatását, melyek az oktatás és tudomány, sport és egészség, művészetek és kultúra, valamint környezetvédelem és egyéb társadalmi szükségletek területén valósulnak meg. E szemlélet jegyében a sajtóeseményen ünnepélyes keretek között került aláírásra a Henkel Magyarország és az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány közötti együttműködési szándéknyilatkozat.

A Persil Közép-Kelet Európa egyik vezető mosószer márkája, mely elismertségét a folyamatos termékfejlesztésen túl annak is köszönheti, hogy különösen nagy figyelmet fordít a vásárlói igényekre. A Persil termékcsalád legújabb tagja a Persil Lavender Freshness, levendula illatú mosószer, mely napjaink elegáns és divatos illatát képviseli. A Persil Expert formulának köszönhetően alacsonyabb hőmérsékleten, akár 20 fokon is elérhető a foltmentes mosási hatékonyság, a ragyogó tisztaság.

A termékújdonság bevezetésével egy időben kérte fel a márka D. Tóth Krisztát, hogy legyen a Persil magyarországi arca.

„Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen magam is hosszú évek óta Persil mosószereket használok, így jól ismerem a márka minőségét. De ami ennél is fontosabb volt számomra, hogy a kezdeményezésemre a vállalat elkötelezte magát egy olyan együttműködési megállapodás mellett, amely a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítését támogatja az Unicef Magyar Bizottság Alapítványán keresztül. UNICEF nagykövetként nap mint nap tapasztalom, hogy a nélkülöző gyerekek szempontjából milyen sokat jelentenek egy felelős nagyvállalat adományai akár itthon, akár a nagyvilágban” – nyilatkozta D. Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete a felkérésre.

„Termékeinknél a magas minőséget és a vásárlók igényeire való reagálást tartjuk szem előtt. Persil márkánk megbízható és fontos szereplője a hazai mosószer piacnak, ezért ennek további támogatására választottuk D.Tóth Krisztát, aki egyben professzionális és kedves egyéniségével tükrözi márkánk üzeneteit a háziasszonyok számára. Örömünkre szolgál, hogy Kriszta, mint UNICEF nagykövet, közreműködésével a Persil márkával egy olyan kezdeményezést is támogathatunk, mely a legkiszolgáltatottabb rászorulókat, a gyermekeket segíti” – mondta Marijana Herbut-Bečkei, a Henkel Magyarország Laundy & Home Care üzletágának marketing igazgatója.

Henkel
A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: Laundry & Home Care, Beauty Care, illetve Adhesive Technologies. Az 1876-ban alapított Henkel vállalatnak mind a lakossági mind az ipari területeken vezető pozíciói vannak többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Schwarzkopf és a Loctite. A vállalat 2013-ban közel 47 ezer munkatársával 16,4 milliárd euró árbevételt és 2,5 milliárd euró üzleti eredményt ért el. A Henkel elsőbbségi részvényeit jegyzi a DAX német tőzsdeindex.

UNICEF

Az UNICEF működése során mindenkor a gyermekek jogaiért és jóllétéért küzd. Partnereinkkel együtt a világ 196 országában és régiójában indítunk programokat, és dolgozunk azért, hogy céljaink mindenhol a lehető legteljesebb mértékben megvalósuljanak. Hisszük, hogy minden gyermeket megillet a boldog és békés gyermekkor. Az UNICEF ezért kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával.

Világszerte naponta 18.000 gyermek hal meg olyan okok miatt, amelyek megelőzhetőek lennének. Ezek a gyermekek a tiszta ivóvíz hiánya, az alultápláltság, a védőoltásokhoz és gyógyszerekhez való hozzáférés akadályozottsága miatt vesztik életüket. Ezeknek a gyermekeknek nem kellene meghalniuk, és ezért az UNICEF a befolyó adományokat a legrászorulóbb gyermekek megsegítésére fordítja. Az UNICEF hisz abban, hogy ez a szám lehet nulla.

Az adományszervezésen kívül az UNICEF Magyarországon három kiemelt témában végez ismeretterjesztő, népszerűsítő és oktató tevékenységet: a gyermekjogok, a gyermekjóllét és a gyermekek bántalmazással szembeni védelme területén. Munkánkat mindenkor a gyermekek aktív részvételének biztosítása, a kutatási eredményeken alapuló hiteles kommunikáció és a legmodernebb technológiák alkalmazása jellemzi.

Sajtóinformáció  

Henkel                                                          

Varga Patrícia
Telefon             (1) 372 5505
E-mail                henkel.hungary@henkel.com

Henkel Magyarország
Vállalati kommunikáció
www.henkel.hu


Unicef

Balla Ágnes
Telefon             (1) 201-4923
E-mail                agnes.balla@unicef.hu

www.unicef.hu