Persil Persil

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány

Tiszta & Puha mosott ruhák, kíméletes a bőréhez

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Henkel Magyarország Kft. évről évre közösen együttműködik, hogy egyre több kisgyermeknek vihessék el a bohócdoktorok a gyógyító nevetést.
2010 óta minden év végén novemberbern a Spar Magyarország Spar és Interspar áruházaiban a Henkel akciót hirdet a Persil és Silan márkára, melyek eladásai után adományt nyújt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára. Ebből az adományból a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bővíti portfólióját: j gyermekeket jókedvre derítő programmal, vagy az általuk látogatott kórházak listájának bővítésével.

Ebből az adományból a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány új programokat tud megvalósítani és bővíti a bohócdoktorok által rendszeresen látogatott kórházak számát.

A 2017-es promócióból a vásárlók összesen 3 500 000 millió forintot gyűjtöttek. Az adománynak köszönhetően az Alapítvány megkezdhette Intenzív Mosoly programját a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekklinikáján. A program keretében a bohócdoktor a kórházi személyzettel szorosan együttműködve jelen van a beteg gyermekek műtétje előtt és után. Játékkal, zenével, vidámsággal eltereli a gyermekek figyelmét, jelentősen csökkentve ezzel mind a kicsik, mind a szüleik szorongását. A bohócdoktorok munkájának köszönhetően a gyermekek számára a műtét nem egy traumatikus élmény, hanem vidám és játékos emlékkép lesz. A nevetés, a jókedv, az életöröm pedig hozzájárul a mielőbbi gyógyulásukhoz.

Részletek a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványról: www.pirosorr.hu