Persil Persil

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány

Tiszta & Puha mosott ruhák, kíméletes a bőréhez

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Henkel Magyarország Kft. évről évre közösen együttműködik, hogy egyre több kisgyermeknek vihessék el a bohócdoktorok a gyógyító nevetést.

2010 óta minden év végén november közepétől december első hetének végéig a SPAR Magyarország SPAR és INTERSPAR áruházaiban a Henkel akciót hirdet a Persil és Silan márkákra, melyek eladásai után adományt nyújt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára. Ebből az adományból a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bővíti portfolióját: új, gyermekeket jókedvre derítő programmal, vagy az általuk látogatott kórházak listájának bővítésével.

A 2016-os promócióból a vásárlók összesen 3 150 000 millió forintot gyűjtöttek. A támogatásnak köszönhetően az Alapítvány újabb mérföldkőhöz ért, a meglévő kórházak mellett már a Tatabányai Szent Borbála Kórház gyerekosztályain is hetente vizitelnek a bohócdoktorok, hogy jókedvet csempésszenek a kórtermekbe, mosolyt ajándékozzanak a gyermekek, aggódó hozzátartozóik és a leterhelt kórházi dolgozók számára. Meggyőződésüket és hitüket a nevetés gyógyító erejében az elmúlt húsz év tapasztalata, pszichológiai kutatások és a kórházi visszajelzések is megerősítik. A vidámabb, felszabadultabb betegek együttműködőbbek, bizakodóbbak, így egészségüket is hamarabb visszanyerhetik. Márpedig egy egészséges gyerek akár napi több száz alkalommal is képes nevetni.

Részletek a Piros Orr bohócdoktorok Alapítványról: www.pirosorr.hu