Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek találták ki! 2009-ben a Persil Sensitive lett az első mosószer a világon, amely az Európai Allergiakutató Központ Alapítvány (ECARF) által vizsgált allergiabarát minőséget elnyerte. A Persil Sensitive speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaz, és nem tartalmazszínezőanyagokat.

 

Itt olvashat további részleteket

 

Az allergiásoknak a termékcsomagoláson feltüntetett mennyiségnél kevesebb mosószert kell használniuk?

Nem. A Persil Sensitive-et mindig a vízkeménység és a ruhák szennyezettségének foka alapján kell adagolni, a csomagoláson szereplő utasítások figyelembevételével.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

A Henkel felelősségvállalása

A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.