Ígéretünk

A Deep Clean technológiának köszönhetően minden Persil-termék foltmentes eredményt nyújt.
Loading...

A ruhák tisztasága fontos szerepet tölt be családunk és szeretteink jóllétében. A Deep Clean technológiának köszönhetően minden Persil-termék foltmentes eredményekkel büszkélkedhet. A poralapú univerzális mosószerek a bennük található fehérítő miatt alkalmasak különösen a régi vagy makacs foltok eltávolítására. Ez a fehér textilek mosására is igaz. A színes textíliákhoz való mosószerek kifejezetten színes ruhák és textíliák mosásához lettek kifejlesztve. Ezért ezek a mósószerek nem tartalmaznak fehérítőt vagy optikai fehérítőt, így kimondottan kíméletesek a színekkel. A Persil Sensitive gél például a színes ruhák mosásához is kiváló.

Ha kiemelten magas fokú higiéniára van szükség

A higiénikusantiszta ruhákhoz a Persil Universal mosópor használatát javasoljuk. A mosógép tisztaságának megőrzésében segíthet a rendszeres mosás. Egy normál háztartás esetében ez heti egy alkalmat jelent magas (például 60) fokon a Persil valamelyik poralapú univerzális mosószerével.

 

Mosás magasabb hőmérsékleten

Minden mosási ciklus előtt ellenőrizze a ruhaápolási címkén feltüntetett utasításokat. Tartsa szem előtt továbbá, hogy a fehérítőalapú mosószerek nem megfelelők a színes és sötét anyagokhoz.

 

Részesítse előnyben a hosszabb mosási programokat

A jó dolgok időbe telnek. Az némely ruha esetében kerülje a rövid programokat vagy a gyors ciklusokat, és érdemes a leghosszabb idejű mosási programot választania.

 

Mosás után mindig igyekezzen azonnal kiteregetni a frissen mosott ruhákat a szárítókötélre vagy a szárítóállványra. Ezzel megelőzheti, hogy kórokozók telepedjenek meg a dobon a nedves ruhák okozta magas pára miatt.

 

Ha az időjárási viszonyok lehetővé teszik, szárítsa a ruhákat a szabad levegőn, és ne használjon szárítógépet.

 

Higiénia a koronavírus idején

Azt javasoljuk, hogy az egészséges környezet megteremtése érdekében vezessen be otthonában további higiéniai intézkedéseket. A mikroműanyagokról az alábbi oldalon olvashat további információkat:

 

https://cleanright.eu/

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

A Henkel felelősségvállalása

A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.