A Persil fáradhatatlanul igyekszik Önt és családját a lehető legjobb és legkorszerűbb technológiával ellátni a ragyogóan tiszta ruhák érdekében. Minden terméket különböző igényekhez igazítunk, így a terméket alkotó összetevők is változnak.

Minden összetevőt gondosan összeválogattunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, miközben biztosítják a bőr és a környezet kompatibilitását. . Tudjon meg többet az alábbi lista segítségével a Persil összetevőiről.

A Henkel régóta elkötelezett amellett, hogy csak széles körűen védett és az egészséggel és a környezettel kompatibilis termékeket kínáljon. A Persil-termékekben csak olyan összetevőket használunk, amelyek összhangban állnak az EU összes jogi előírásával, és amelyeket alaposan teszteltek az egészségügyi kompatibilitás szempontjából. További információt a termékbiztonságról itt olvashat : <MISSING LINK>

 

Elköteleződésünkről a következő oldalon olvashat bővebben: Mosó- és tisztítószereinkhez nem végzünk állatkísérleteket

 

A mikroműanyagokról az alábbi oldalon olvashat további információkat: https://www.henkel.com/sustainability/positions/microplastics

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.