Érdekes tudnivalók

Érdekes tudnivalók az enzimekről
Loading...

Az enzimek bio-alapú tisztítószerek, amelyek különböző típusú foltokon fejtik ki a hatásukat. Az enzimek különböző típusai különféle foltok és szennyeződések (zsír, keményítő, fehérje stb.) eltávolítására alkalmasak. A Persil formuláiban található enzimek katalizátorként működnek, és többször is kifejtik a hatásukat a mosási ciklus során annak érdekében, hogy az összes szennyeződésrészecskét eltávolítsák. Akár alacsony hőmérsékleten is. Az enzimeket a mosó- és tisztítószerekről szóló uniós rendelet értelmében koncentrációjuktól függetlenül fel kell tüntetni a csomagoláson.

További információ a Persil enzimjeiről

A Persil formuláiban elsősorban proteázok, amilázok és cellulázok fordulnak elő:

Proteázok

Eltávolítják a fehérjékből – például tojásból, vérből és tejből – származó foltokat

 

Amilázok

Eltávolítják a cukorból és keményítőből – például tésztából, burgonyából, rizsből és gabonafélékből – származó foltokat

 

Cellulázok

Simábbá teszik a textilt, valamint fehérítő, színápoló és bolyhosodásgátló hatással bírnak

Hogyan használjuk az enzimeket?

A Persil fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy olyan korszerű enzimeket alakítson ki, amelyek igazodnak a társadalom változó szokásaihoz, és az újabb típusú foltokat is eredményesen távolítsák el.
Loading...

A Persil fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy olyan korszerű enzimeket alakítson ki, amelyek igazodnak a társadalom változó szokásaihoz, és az újabb típusú foltokat is eredményesen távolítsák el. A hidegen aktiválódó enzimek emellett segítenek a foltok eltávolításában már alacsony, akár 20 vagy 30 ° °C-os mosási hőmérsékleten.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.