Persil Persil

A Persil lojális partnerei

Híres cégek és jól ismert márkák támogatják hosszú ideje a Persil márkát. Nagyon boldogak vagyunk, hogy ilyen támogatással rendelkezünk, és ezen az oldalon szeretnénk bemutatni Önnek partnervállalatainkat.

Tudjon meg többet partnereinkről:
Bosch: www.bosch-home-com
Siemens: www.siemens-home-bsh-group.com
Lindner: www.lindner.de

Bosch ruhaápolás

75 éve a Bosch márkanév a kapacitásfejlesztést, a műszaki minőséget és a megbízhatóságot jelenti a háztartási készülékek terén.

A modern ruhaápolást szinte lehetetlen elképzelni a Bosch nélkül. A mosás és szárítás területén több mint 1000 szabadalommal rendelkező Bosch a feltalálás élvonalában szerepel. A Bosch által fejlesztett valamennyi műszaki innováció, mindig egy közös céllal rendelkezett: A szükség szerint leghatékonyabb és a lehető legenergiatakarékosabb legyen. Ily módon a Bosch mindig tökéletes mosást biztosít.

Siemens innovációk

Egy háztartás olyan készülékekkel működik a legjobban, melyek a kiváló minőségű technológiát az innovatív funkciókkal és az alacsony fogyasztással ötvözik. Ezt mind megtalálja a ruhái számára a Siemens legjobb alkotásaiban. Például az első mosógép, ami tudja, hogyan kell a foltokat eltávolítani. Az outdoor/impregnáló ciklus a sportruháit egyszerre kimossa és vízhatlanná teszi, a varioSoft dob különösen gyengéd tisztítást, a hangszigetelés pedig rendkívül halk működést tesz lehetővé. A mind közül a legjobb pedig: a világon az első szárító, ami az energiafogyasztását alacsonyan tartja a kondenzátor öntisztító funkciójának köszönhetően.

A Siemens folt elleni rendszere

A fű, a paradicsom a vörösbor foltjai nem ugyanazok. A Siemens innovatív folt elleni rendszerének köszönhetően mindegyik foltot egyedileg kezeli. Ennek érdekében a Siemens technológia a különböző foltfajták szerint irányítja az intelligens programsorokat és dobmozgásokat. Ez azt jelenti, hogy a ruhák mosása a követelmények függvényében finoman vagy intenzíven történik. Az egyedi varioSoft dobstruktúra aktív támogatást ad a folteltávolításhoz, amint a speciális alakú asszimetrikus lapátok is. Ez könnyedén, külön tisztítószer hozzáadása nélkül hozzájárul a foltok eltávolításához.

Lindner Hotels & Resorts

Vonzó üzleti találkozóhelyek, bájos wellness-fürdők vagy szofisztikált golf- és sporthotelek. A Lindner Hotels & Resorts vendégeik igényei szerint változik. A szolgáltatás barátságos és egyszerű. A koncepció: átállás a megszokottról az innovatívra. Ahol a minőség ilyen nagy hangsúlyt kap, biztos lehet benne, hogy Németország első számú mosószere is különleges helyen szerepel. Jelentkezzen be egy Lindner Hotelbe, és hagyja, hogy elkápráztassák!