Loading...

Semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Innovatív szagsemlegesítő technológia, amely mélyen a szövetek közé hatol, hogy leküzdje a kellemetlen szagokat, mosás után is.

Loading...

Eltávolítja a makacs foltokat

A mélytisztító formula mélyen a szövetek közé hatol és teljesen eltávolítja a foltokat és extra ragyogást biztosít ruháinak.

Loading...

Kíméletes a szövetekhez

A Persil hatékony nem csak a tisztításban, de a kellemetlen szagok eltávolításában is, mindeközben pedig kíméletes a szövetekhez.

Loading...

Hosszan tartó frissesség

A kellemetlen szagokat hatékonyan semlegesíti, hogy Ön élvezhesse a tökéletes tisztaságot és a hosszan tartó frissességet.

Mélytisztítás + Szagsemlegesítő technológia

A kellemetlen szagok és a makacs foltok ruháink legnagyobb ellenségei. Az új Persil mindkettő ellen hatékonyan harcol: Innovatív szagsemlegesítő technológiája kiváló tisztítási teljesítményt biztosít, ugyanakkor hatékonyan veszi fel a harcot a kellemetlen szagokkal is - az új illattechnológiában lévő molekulák egy része  mágnesként vonzza a kellemetlen szagokat. Ezzel egy időben a friss parfümösszetevők is felszabadulnak, hogy hosszan tartó frissességet biztosítsanak. Fedezze fel a kiemelkedő tisztaságot, szagsemlegesítővel kombinálva, amely a szövetek védelmét és frissességét is biztosítja.