A jövő mélytisztítása

Új:Persil Deep Clean Plus

Fedezze fel az innovációnkat a mélyreható tisztaságért

Az új Persil Deep Clean Plus még a hetek óta beszáradt foltokat is könnyedén eltávolítja, azáltal hogy mélyen behatol a szálakba biztosítja az Active Fresh hatást a tökéletes tisztaságért, frissességért, ragyogásért és a szövetek megkímélése érdekében- mindenez olyan fenntarthatóan és tisztán mint még soha.

Termékeink

 • A Persil 4 az 1-ben Discs mosószerben megbízhat, mert tökéletes mosási eredményt és higiénikus tisztaságot ad ruhái számára.

  Persil DISCS Universal

 • Persil Deep Clean erő a tökéletesen tiszta és ragyogó fehér ruhákért.

  Persil Active Gél

Átláthatóság

A legjobb minőség és környezetbarátság fontos számunkra. Ezért biztosítjuk a fenntartható természetes összetevőket tartalmazó termékeket. Tudjon meg többet alább.

Folttanácsadó

 • Számos gyümölcsből és zöldségből készíthető ízletes ivólé, amely nyomot hagyhat ruháján. Szerencsére ezektől a foltoktól könnyű megszabadulni, ha időben cselekszünk.

  Gyümölcs- és zöldségfoltok eltávolítása

 • Teljesen mindegy, hogy milyen típusú sminkről van szó, ha hamar hozzálát a folt eltávolításához, akkor megmentheti ruháját.

  Smink- és rúzsfoltok eltávolítása

 • Úgy tűnik, hogy a fehér ruhát a legnehezebb tisztán tartani. A legnagyobb elővigyázatosság mellett is szinte vonzza magához a legrosszabb típusú foltokat.

  Foltok eltávolítása fehér ruhából