Skip to Content

Tiszta & Puha mosott ruhák, kíméletes a bőréhez

Tiszta & Puha mosott ruhák, kíméletes a bőréhez

1. Helyes termék

Okozott már bőrirritációt a családtagjai által használt mosószer? Jelentősen csökkenthető a bőrirritáció előfordulása, ha kifejezetten érzékeny bőrűeknek ajánlott mosószereket és öblítőket használ. A Persil mosószerek és Silan öblítők úgy lettek kifejlesztve, hogy tökéletes tisztaságot és ápolást biztosítsanak a ruhák számára, miközben kíméletesek a bőréhez. Az ECARF által tesztelve és bőrgyógyászok által jóváhagyva.

 

2. Adagolás

Minden esetben be kell tartani a termék csomagolásán feltüntetett adagolási útmutatásokat.

3. Víz keringetés

Ügyeljen arra, hogy ne pakolja túl a mosógép dobját és hagyjon elegendő helyet a ruhák számára azért, hogy a mosási/öblítési folyamat során a víz megfelelően tudjon keringeni, ezzel segítve, hogy a mosószer megfelelően kiöblítődjék a ruhákból.

4. Megfelelő öblítés

Várja meg, amíg az öblítési ciklus teljesen befejeződik azért, hogy a termék maradványai megfelelően eltávolodjanak a ruhák anyagából. A rövid programok esetében kifejezetten ügyeljen az öblítési ciklusra, mert ezek a programok kevesebb vizet használnak fel az öblítési folyamat során. Ha kétsége van az öblítés hatékonyságát illetően, használja a „hosszabb öblítés” funkciót vagy ismételje meg az öblítést.

5. Ruhaszárítás

A szabad levegőn szárítja a ruháit? Ez egy közkedvelt módszer, azonban a  szénanátha időszakában nem ajánlott a ruhákat a szabad levegőn szárítani, mert nagyon sok pollen ragadhat meg a ruhákon, mely irritációt okozhat a  ruha viselése közben.

6. Új ruhaneműk

Ügyeljen arra, hogy legalább egyszer vagy kétszer kimossa az újonnan vásárolt ruháit mielőtt azokat először viselné azért, hogy a textílgyártás során a ruhák anyagán maradt kemikáliákat eltávolítsa, csökkentve ezzel a ruhák viselése közbeni bőrirritáció kialakulásának lehetőségét.