Skip to Content

A legjobbak tesztelése: mosószer-kutatás a Persil-nél

A leggyakoribb bőrproblémák kisbabáknál és a terhesség alatt.

A Persil egy olyan mosószer, amely különleges követelményeket támaszt magával szemben. És már több mint 100 éve. A tisztaság, a teljesítmény és a textilek védelme a kutatás és fejlesztés középpontjában áll, hogy az Ön számára legjobb eredményt érjük el.

Az anyagok és textil kompozíciók változatossága soha nem volt akkora, mint manapság. Ez még fontosabbá teszi, hogy ezeket az anyagokat a megfelelő mosószerrel mossuk - hogy hosszú ideig élvezhesse kedvenc darabjait. A textíliáknak makulátlanul tisztanak kell lennie, a színeknek világosaknak kell maradniuk, és a szövetnek olyan szépnek kell lennie, akár az első napon.

Ennek elérése érdekében nagyszámú kiterjedt vizsgálatot végeznek. Ez az egyetlen módja annak, hogy megbízható minőséget tudjunk ajánlani Önnek.

A különböző tesztek rövid áttekintése:

Egy speciális folteltávolító géppel gyakran előforduló foltok, például kakaó, smink, rúzs, vörösbor vagy gépolaj kerülnek a ruhaneműkre. Az egyenletes, szinte azonos foltok ideális feltételeket biztosítanak az összehasonlító mosási vizsgálatokhoz, amelyeket 400 különböző márkájú vagy származási országú mosógéppel végeznek.

Így évente több mint egymillió foltot mossnak ki és értékelnek. Függetlenül attól, hogy a textíliára hatással van-e az őszülés, vagy a színek megmaradnak-e, speciális, állandó világítási körülmények mellett ellenőrizhetjük a mintavételt.

Ezután a textíliákat az klíma kamrában állandó páratartalom mellett tesztelik szakadásállóság, a felület érdesedése és a rostcsomók szempontjából.