Skip to Content

Egy tisztább világért

Nemzedékek óta próbálunk nagy odaadással remek teljesítményű, innovatív megoldásokat kínálni textiljei számára. Igyekszünk hozzájárulni egy tisztább világhoz azáltal, hogy kimagasló tisztítási eredménnyel rendelkező termékeket kínálunk az Ön, a családja és a környezet számára.

Nemzedékek óta próbálunk nagy odaadással remek teljesítményű, innovatív megoldásokat kínálni textiljei számára. Igyekszünk hozzájárulni egy tisztább világhoz azáltal, hogy kimagasló tisztítási eredménnyel rendelkező termékeket biztosítunk az Ön, a családja és a környezet számára.

 • Formuláink folyamatosan változnak annak érdekében, hogy alacsony hőmérsékleten is még jobb teljesítményt nyújtsanak, és ezáltal segítsenek az energiatakarékosságban és a környezeti lábnyom csökkentésében.
 • Folyamatosan fejlesztjük a összetevőinket annak érdekében, hogy javítsuk a biológiailag lebonthatóságukat és óvják a környezetet.

Napjainkban minden Persil-csomagolás majdnem teljes mértékben újrahasznosítható, ha megfelelően  a kijelölt szelektív hulladékgyűjtőbe kerül. A következő években igyekszünk növelni a már újrahasznosított műanyagok arányát a csomagolásainkban, és szeretnénk megkezdeni az organikus műanyag használatát.

Persil: Felelősségteljes innováció Önért és a környezetért. Lépésről lépésre egy tisztább világért.

Összetevőink
Csomagolásaink
Gyártásunk története
Az Ön hozzájárulása

Egy tisztább világról álmodunk

 • A Henkel úttörő a környezetkímélő mosószerek kifejlesztése terén.

  Tanúsítványaink

  A Henkel úttörőnek számít a környezet kímélő mosószerek kifejlesztése terén, és ez volt az első vállalat, amely 2005-ben aláírta a Mosó- és tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége, vagyis az A.I.S.E. „Fenntartható mosási és tisztítási Chartáját”. A Mosó- és háztartási tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége által elindított kezdeményezéshez csatlakozó vállalatok kötelezettséget vállalnak amellett, hogy folyamatosan javítják a folyamataikat, és évente beszámolnak a főbb meghatározott számadatok alapján megtett gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi előrelépésekről.

 • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

  Érzékeny bőr

  A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

 • Higiénikusan tiszta ruhák

  Higiénikus tisztaság

  Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.