Egy tisztább világért

Nemzedékek óta próbálunk nagy odaadással remek teljesítményű, innovatív megoldásokat kínálni textiljei számára. Igyekszünk hozzájárulni egy tisztább világhoz azáltal, hogy kimagasló tisztítási eredménnyel rendelkező termékeket kínálunk az Ön, a családja és a környezet számára.

Nemzedékek óta próbálunk nagy odaadással remek teljesítményű, innovatív megoldásokat kínálni textiljei számára. Igyekszünk hozzájárulni egy tisztább világhoz azáltal, hogy kimagasló tisztítási eredménnyel rendelkező termékeket biztosítunk az Ön, a családja és a környezet számára.

 • Formuláink folyamatosan változnak annak érdekében, hogy alacsony hőmérsékleten is még jobb teljesítményt nyújtsanak, és ezáltal segítsenek az energiatakarékosságban és a környezeti lábnyom csökkentésében.
 • Folyamatosan fejlesztjük a összetevőinket annak érdekében, hogy javítsuk a biológiailag lebonthatóságukat és óvják a környezetet.

Napjainkban minden Persil-csomagolás majdnem teljes mértékben újrahasznosítható, ha megfelelően  a kijelölt szelektív hulladékgyűjtőbe kerül. A következő években igyekszünk növelni a már újrahasznosított műanyagok arányát a csomagolásainkban, és szeretnénk megkezdeni az organikus műanyag használatát.

Persil: Felelősségteljes innováció Önért és a környezetért. Lépésről lépésre egy tisztább világért.

Összetevőink
Csomagolásaink
Gyártásunk története
Az Ön hozzájárulása

Egy tisztább világról álmodunk

 • A Henkel úttörő a környezetkímélő mosószerek kifejlesztése terén.

  Tanúsítványaink

  A Henkel úttörőnek számít a környezet kímélő mosószerek kifejlesztése terén, és ez volt az első vállalat, amely 2005-ben aláírta a Mosó- és tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége, vagyis az A.I.S.E. „Fenntartható mosási és tisztítási Chartáját”. A Mosó- és háztartási tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége által elindított kezdeményezéshez csatlakozó vállalatok kötelezettséget vállalnak amellett, hogy folyamatosan javítják a folyamataikat, és évente beszámolnak a főbb meghatározott számadatok alapján megtett gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi előrelépésekről.

 • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

  Érzékeny bőr

  A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

 • Higiénikusan tiszta ruhák

  Higiénikus tisztaság

  Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.