Skip to Content

Összetevőink

Minden összetevőt gondosan válogattunk össze annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, miközben biztosítják a bőr és a környezet kompatibilitását.

A Persil fáradhatatlanul igyekszik Önt és családját a lehető legjobb és legkorszerűbb technológiával ellátni a ragyogóan tiszta ruhák érdekében. Minden terméket különböző igényekhez igazítunk, így a terméket alkotó összetevők is változnak.

Minden összetevőt gondosan összeválogattunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, miközben biztosítják a bőr és a környezet kompatibilitását. . Tudjon meg többet az alábbi lista segítségével a Persil összetevőiről.

 • Felületaktív anyagok

  Felületaktív anyagok

 • Enzimek

  Enzimek

 • Polimerek

  Polimerek

 • Illatanyagok

  Illatanyagok

 • Tartósítószerek

  Tartósítószerek

A Henkel régóta elkötelezett amellett, hogy csak széles körűen védett és az egészséggel és a környezettel kompatibilis termékeket kínáljon. A Persil-termékekben csak olyan összetevőket használunk, amelyek összhangban állnak az EU összes jogi előírásával, és amelyeket alaposan teszteltek az egészségügyi kompatibilitás szempontjából. További információt a termékbiztonságról itt olvashat.

Elköteleződésünkről a következő oldalon olvashat bővebben: Mosó- és tisztítószereinkhez nem végzünk állatkísérleteket

A mikroműanyagokról az alábbi oldalon olvashat további információkat: https://www.henkel.com/sustainability/positions/microplastics

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

 • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

  Érzékeny bőr

  A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

 • Higiénikusan tiszta ruhák

  Higiénikus tisztaság

  Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.