Skip to Content

Enzimek

További információ a Persil enzimjeiről A Persil formuláiban elsősorban proteázok, amilázok és cellulázok fordulnak elő: Proteázok, Amilázok, Cellulázok

Érdekes tudnivalók

Az enzimek bio-alapú tisztítószerek, amelyek különböző típusú foltokon fejtik ki a hatásukat. Az enzimek különböző típusai különféle foltok és szennyeződések (zsír, keményítő, fehérje stb.) eltávolítására alkalmasak. A Persil formuláiban található enzimek katalizátorként működnek, és többször is kifejtik a hatásukat a mosási ciklus során annak érdekében, hogy az összes szennyeződésrészecskét eltávolítsák. Akár alacsony hőmérsékleten is. Az enzimeket a mosó- és tisztítószerekről szóló uniós rendelet értelmében koncentrációjuktól függetlenül fel kell tüntetni a csomagoláson.


Érdekes tudnivalók az enzimekről

További információ a Persil enzimjeiről

A Persil formuláiban elsősorban proteázok, amilázok és cellulázok fordulnak elő:

Proteázok

Eltávolítják a fehérjékből – például tojásból, vérből és tejből – származó foltokat

Amilázok

Eltávolítják a cukorból és keményítőből – például tésztából, burgonyából, rizsből és gabonafélékből – származó foltokat

Cellulázok

Simábbá teszik a textilt, valamint fehérítő, színápoló és bolyhosodásgátló hatással bírnak

Hogyan használjuk az enzimeket?

A Persil fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy olyan korszerű enzimeket alakítson ki, amelyek igazodnak a társadalom változó szokásaihoz, és az újabb típusú foltokat is eredményesen távolítsák el. A hidegen aktiválódó enzimek emellett segítenek a foltok eltávolításában már alacsony, akár 20 vagy 30 ° °C-os mosási hőmérsékleten.


A Persil fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy olyan korszerű enzimeket alakítson ki, amelyek igazodnak a társadalom változó szokásaihoz, és az újabb típusú foltokat is eredményesen távolítsák el.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

  • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

    Érzékeny bőr

    A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

  • Higiénikusan tiszta ruhák

    Higiénikus tisztaság

    Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.