Skip to Content

Higiénikusan tiszta ruhák

A higiénia jóval több a ragyogó tisztaságnál: ha gondoskodni akarunk a családunkról, először a megfelelő higiéniát kell biztosítanunk számukra. Hagyatkozzon a Persil Deep Clean technológiájára, hogy ruháit higiénikussantisztává varázsolja.

A higiénikusan tiszta ruhákhoz a Persil Universal mosóport ajánljuk.

Ígéretünk

A ruhák tisztasága fontos szerepet tölt be családunk és szeretteink jóllétében. A Deep Clean technológiának köszönhetően minden Persil-termék foltmentes eredményekkel büszkélkedhet. A poralapú univerzális mosószerek a bennük található fehérítő miatt alkalmasak különösen a régi vagy makacs foltok eltávolítására. Ez a fehér textilek mosására is igaz. A színes textíliákhoz való mosószerek kifejezetten színes ruhák és textíliák mosásához lettek kifejlesztve. Ezért ezek a mósószerek nem tartalmaznak fehérítőt vagy optikai fehérítőt, így kimondottan kíméletesek a színekkel. A Persil Sensitive gél például a színes ruhák mosásához is kiváló.


A Deep Clean technológiának köszönhetően minden Persil-termék foltmentes eredményt nyújt.

Ha kiemelten magas fokú higiéniára van szükség

A higiénikusantiszta ruhákhoz a Persil Universal mosópor használatát javasoljuk. A mosógép tisztaságának megőrzésében segíthet a rendszeres mosás. Egy normál háztartás esetében ez heti egy alkalmat jelent magas (például 60) fokon a Persil valamelyik poralapú univerzális mosószerével.

Mosás magasabb hőmérsékleten

Minden mosási ciklus előtt ellenőrizze a ruhaápolási címkén feltüntetett utasításokat. Tartsa szem előtt továbbá, hogy a fehérítőalapú mosószerek nem megfelelők a színes és sötét anyagokhoz.

Részesítse előnyben a hosszabb mosási programokat

A jó dolgok időbe telnek. Az némely ruha esetében kerülje a rövid programokat vagy a gyors ciklusokat, és érdemes a leghosszabb idejű mosási programot választania.

Mosás után mindig igyekezzen azonnal kiteregetni a frissen mosott ruhákat a szárítókötélre vagy a szárítóállványra. Ezzel megelőzheti, hogy kórokozók telepedjenek meg a dobon a nedves ruhák okozta magas pára miatt.

Ha az időjárási viszonyok lehetővé teszik, szárítsa a ruhákat a szabad levegőn, és ne használjon szárítógépet.

Higiénia a koronavírus idején

Azt javasoljuk, hogy az egészséges környezet megteremtése érdekében vezessen be otthonában további higiéniai intézkedéseket. A mikroműanyagokról az alábbi oldalon olvashat további információkat:

https://cleanright.eu/

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

  • A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk.

    A Henkel felelősségvállalása

    A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.

  • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

    Érzékeny bőr

    A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.