Skip to Content

Érzékeny bőr

Saját vagy szerettei bőre hajlamos az érzékenységre? Mosószerünket ebben az esetben Önöknek találták ki!

Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek találták ki! 2009-ben a Persil Sensitive érzékeny bőrűeknek szánt mosószer lett az első mosószer a világon, amely az Európai Allergiakutató Központ Alapítvány (ECARF) által vizsgált allergiabarát minőséget elnyerte. A Persil Sensitive speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaz, és nem tartalmazszínezőanyagokat.

Itt olvashat további részleteket

Az allergiásoknak a termékcsomagoláson feltüntetett mennyiségnél kevesebb mosószert kell használniuk?

Nem. A Persil Sensitive-et mindig a vízkeménység és a ruhák szennyezettségének foka alapján kell adagolni, a csomagoláson szereplő utasítások figyelembevételével.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

  • A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk.

    A Henkel felelősségvállalása

    A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.

  • Higiénikusan tiszta ruhák

    Higiénikus tisztaság

    Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.