Skip to Content

Illatanyagok

Érdekes tudnivalók

A különböző illatanyagok kombinációja kellemes illatot kölcsönöz ruháinak A szenzációs és hosszantartó illatok megteremtéséhez használt több ezer parfümösszetevő közül néhány gyakrabban vált ki allergiás reakciót a többinél,és amit fel kell tüntetni a kozmetikai termékek, de a mosó- és tisztítószerek csomagolásán is. Ezeket az illatanyagokat a Persil-címkéken is egyértelműen megnevezzük. A cél az, hogy azon fogyasztók, akik ilyen allergiával küzdenek vásárlásuk során ne ezeket az anyagokat tartalmazó teméket válasszák.


A szenzációs és hosszantartó illatok megteremtéséhez használt több ezer parfümösszetevő közül néhány gyakrabban vált ki allergiás reakciót a többinél, ezt fel kell tüntetni a kozmetikai termékek és a mosó- és tisztítószerek csomagolásán is.

Hogyan használjuk az illatanyagokat?

Az illatanyagok nemcsak a ruháknak kölcsönöznek kellemes és hosszantartó illatot, hanem maguknak a Persil-termékeknek is. Az adott variánstól függően az illatanyagokat is úgy választjuk ki, hogy Ön tovább élvezhesse a tiszta,, frissen mosott ruhák illatát. Néhány speciálisan kifejlesztett illatanyag emellett a kellemetlen szagokkal is felveszi a versenyt, ami különösen fontos a sportruházatok esetében. Csak olyan illatanyagokat használunk, amelyek megfelelnek minden törvényi előírásnak és alaposan tesztelve lettek az emberi egészségre. el. Az érzékeny bőrűeknek szánt termékeink nem tartalmaznak olyan illatanyagot, amelyet fel kell tüntetnünk a csomagoláson.


Az illatanyagok nemcsak a ruháknak kölcsönöznek kellemes és hosszantartó illatot, hanem maguknak a Persil-termékeknek is.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

  • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

    Érzékeny bőr

    A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

  • Higiénikusan tiszta ruhák

    Higiénikus tisztaság

    Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.