Skip to Content

Tartósítószerek

A Persil gélben rendkívül nagy odafigyeléssel használunk tartósítószereket, és csak az abszolút szükséges mennyiségben.

Érdekes tudnivalók

A folyékony termékek esetében a tartósítószerek gondoskodnak a formulák stabilitásáról. A termékek tartósítószer nélkül kellemetlen szagúvá válhatnak, vagy elszaporodhatnak bennük a baktériumok. A mosó- és tisztítószerekhez hozzáadott tartósítószereket a mosó- és tisztítószerekről szóló uniós rendelet értelmében koncentrációjuktól függetlenül fel kell tüntetni a csomagoláson. Az allergiájukkal tisztában levő vásárlók így elkerülhetik ezeket az összetevőket tartalmazó termékeket a vásárlás alkalmával.


A folyékony termékek esetében a tartósítószerek gondoskodnak a formulák stabilitásáról. A termékek tartósítószer nélkül kellemetlen szagúvá válhatnak, vagy elszaporodhatnak bennük a baktériumok.

Hogyan használjuk a tartósítószereket?

A Persil gélben rendkívül nagy odafigyeléssel használunk tartósítószereket, és csak az abszolút szükséges mennyiségben.

Ily módon  megpróbáljuk elkerülni a tartósítószerek használatát amennyire csak lehetésges, ha a tartósítást elérhetjük más megfelelő komponensekkel. A Persil gélt az alkalmazás során jellemzően sok vízzel hígítjuk.


Megpróbáljuk elkerülni a tartósítószerek használatát amennyire csak lehetséges, amennyiben a tartósítást elérhetjük más megfelelő komponensekkel.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

  • Saját vagy családtagjai bőre hajlamos az érzékenységre? Allergiabarát mosóporunkat ebben az esetben Önöknek ajánljuk!

    Érzékeny bőr

    A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

  • Higiénikusan tiszta ruhák

    Higiénikus tisztaság

    Nemzedékek óta rendkívüli odaadással igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kínálni textiljei számára. A tiszta textilek hozzájárulnak az egészséges környezet kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított Persil-termékekgondoskodnak ruhák higiénikus tisztaságáról.