Skip to Content

Érzékeny bőr

Kövesse a tippeket, hogy minimalizálja a bőrirritáció kockázatát.

Érzékeny bőr vagy újszülött kisbaba? Kövesse a tippeket, hogy minimalizálja a bőrirritáció kockázatát

Érzékeny a bőre vagy újszülött kisbaba van az otthonában? Tudta, hogy egy kisbabának a bőrvastagsága egyharmada a felnőtthöz képest? Ezért sokkal gyengébb és érzékenyebb a mosószerekkel szembeni irritációra. Olvassa el tippjeinket bőrirritáció kockázatának minimalizásáról a mosás során.

1. A megfelelő termék
Bőrallergiája van valamelyik családtagjának? Az allergiás reakciókat jelentősen csökkentheti, ha csak hipoallergén mosószereket használ. A Persil olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek tökéletes tisztaságot kínálnak, gondoskodnak ruháiról és közben a bőréhez is gyengédek. Az ECARF ajánlásával, bőrgyógyászok jóváhagyásával.

2. Adagolási szint
Vegye figyelembe a termék csomagoláson szereplő adagolási szintjét, a ruhamennyiség és -szennyezettség szerint.

3. A víz áramlása
Győződjön meg róla, hogy a mosógép dobja ne legyen tele, hogy a víz jobban tudjon áramolni és a ruhákból a mosószert jól ki tudja öblíteni.

4. Megfelelő öblítés
Várja meg, amíg az öblítési ciklus eléri a végét, hogy a mosószermaradványokat megfelelően eltávolítsa. Ha rövid programot választ, figyeljen az öblítési ciklusra, mert ezek kevesebb vizet használnak az öblítéshez. Ha nem biztos a dolgában, használja a „hosszabb öblítés” funkciót, vagy ismételje meg az öblítési ciklust.

5. Ruhaszárítás
Kültéren szárítja a ruhákat? Általában ez a legkellemesebb. De nem a szénanátha idején, amikor a levegőben lévő pollenek a ruhához tapadhatnak és irritációt okozhatnak a viselésük során.

6. Új ruhák
Az első viselet előtt mindig mossa ki egy-két alkalommal az újonnan vásárolt ruhákat, hogy a gyári vegyszer- és festékmaradékokat eltávolítsa, a ruhát puhítsa és a bőrirritáció kockázatát korlátozza.