Skip to Content

Megtakarításkalkulátor

Csökkentse egyszerűen a költségeket és a kibocsátást

Annak érdekében, hogy vezető szerepünket a jövőben is fenntartsuk, hosszú távú fenntarthatósági stratégiát dolgoztunk ki és ambiciózus céltokat tűztünk ki 2030-ra.

Első osztályú mosási teljesítmény az erőforrások megőrzése mellett.

Annak érdekében, hogy vezető szerepünket a jövőben is fenntartsuk, hosszú távú fenntarthatósági stratégiát dolgoztunk ki, és ambiciózus célt tűztünk ki 2030-ra. Addig a Henkel termékei és folyamatai háromszor hatékonyabbak lesznek, mint ma. Ez a cél egy központi kihívás: a növekedés és az erőforrás-felhasználás szétkapcsolása. Ehelyett több értéket akarunk teremteni: vásárlóinknak, a társadalomnak és vállalatunknak. Ugyanakkor az ökológiai lábnyomunkat is csökkenteni. Többet elérni kevesebb erőforrással – ez az ötlet áll a Henkel fenntarthatósági stratégia középpontjában, ami minden üzleti folyamatunkat és tevékenységünket vezérli.

Hetente hányszor mos?

A mosási kalkulátor egy pillantással áttekinthetővé teszi a mosáskor felmerülő költségeket, és azt hogy termékeink egyedi használata közvetlenül milyen hatással van az ún. CO2-lábnyomra. Próbálja ki!

Olvasson többet a Fenntarthatóságról

  • Az egyik legújabb folyékony Persil innovációval való mosás nemcsak páratlan élményt nyújt a rendkívüli tisztaság és frissesség terén, de egyben a fenntarthatóbb fogyasztáshoz is hozzájárul.

    A jövő a folyékony mosószeré

  • A Henkel a pálmaolaj kis és közvetett felhasználója.

    Új pálmaolaj-felhasználási cél

  • Ha világszete havonta egyszer 40°-on mosnának 60° helyett:

    Mentsük meg a bolygót