Skip to Content

Vegye figyelembe az ajánlásainkat

Minden Persil-terméken megtalálja az enyhe, közepes vagy erős szennyezettségi fokhoz tartozó adagolási ajánlásainkat. A szennyes szennyezettségi szint szerinti szétválogatása ennélfogva fontos lépése a mosószer megfelelő adagolásának.

Minél koszosabb a szennyes, annál több mosószerre lesz szükség. Tartsa szem előtt, hogy különböző mennyiségű termékre lesz szüksége attól függően, hogy gélt, port vagy kapszulát használ. Fontos tehát, hogy mindig ellenőrizze az adott termék csomagolásán az utasításokat, és aszerint adagolja a mosószert.

Legyen tisztában a helyi vízkeménységgel

A vízkeménység térségről térségre változik. A mosószer helyes adagolásához tájékozódjon a helyi vízellátó társaságnál a vízkeménység szintjéről. A mosószer-adagolást könnyűszerrel a vízkeménységhez igazíthatja, ha követi a Persil termékek címkéjén szereplő táblázatos utasításokat.

Ellenőrizze a mosógép méretét

A csomagoláson szereplő adagolási mennyiségeket egy 4,5–5 kilós gép tipikus terhelése alapján határozták meg. Ha az Ön mosógépének dobja ennél nagyobb, a Persil-termékek címkéjén a nagy gépekre vonatkozó adagolási mennyiségeket is megtalálja.

Szerezzen be ingyenes adagoló segédeszközt

A mosószer helyes mennyiségének meghatározásához érdemes beszerezni egy megfelelő mérőskálával ellátott adagoló segédeszközt.

Egy tisztább világról álmodunk

  • A Henkel úttörő a környezetkímélő mosószerek kifejlesztése terén.

    Tanúsítványaink

    A Henkel úttörőnek számít a környezet kímélő mosószerek kifejlesztése terén, és ez volt az első vállalat, amely 2005-ben aláírta a Mosó- és tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége, vagyis az A.I.S.E. „Fenntartható mosási és tisztítási Chartáját”. A Mosó- és háztartási tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége által elindított kezdeményezéshez csatlakozó vállalatok kötelezettséget vállalnak amellett, hogy folyamatosan javítják a folyamataikat, és évente beszámolnak a főbb meghatározott számadatok alapján megtett gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi előrelépésekről.

  • A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk.

    A Henkel felelősségvállalása

    A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.