Mindannyiunk tettei fontosak, és mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy a világ egy kissé jobb hely legyen. Ez alól Ön sem kivétel. A Persil folyamatosan igyekszik pozitívan hatni a környezeti lábnyomára, de az Ön támogatása is sokat segíthet! Elég néhány apró változtatást végrehajtanunk a mindennapok során, és máris hozzájárulhatunk egy tisztább világhoz.

Egy tisztább világról álmodunk

Tanúsítványaink

A Henkel úttörőnek számít a  környezet kímélő mosószerek kifejlesztése terén, és ez volt az első vállalat, amely 2005-ben aláírta a Mosó- és tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége, vagyis az A.I.S.E. „Fenntartható mosási és tisztítási Chartáját”. A Mosó- és háztartási tisztítószerek gyártóinak nemzetközi szövetsége által elindított kezdeményezéshez csatlakozó vállalatok kötelezettséget vállalnak amellett, hogy folyamatosan javítják a folyamataikat, és évente beszámolnak a főbb meghatározott számadatok alapján megtett gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi előrelépésekről.

A Henkel felelősségvállalása

A fenntarthatóság úttörőiként szeretnénk új megoldásokat találni a fenntartható fejlődés előmozdítása érdekében, miközben felelősségteljes és sikeres üzleti tevékenységet folytatunk. Ez, a vállalat összes tevékenységét és az értéklánc egészét áthatja.