Érdekes tudnivalók

Eltávolítják a ruhákból a foltokat és a koszt, és biztosítják, hogy a szennyeződések a mosáshoz használt vízzel együtt távozzanak.
Loading...

A legtöbb mosó- és tisztítószernek a felületaktív anyagok a legfontosabb összetevői. Eltávolítják a ruhákból a foltokat és a koszt, és biztosítják, hogy a szennyeződések a mosáshoz használt vízzel együtt távozzanak.

További információ a Persil felületaktív anyagairól

A Persil márkájú termékekben a felületaktív anyagok két csoportját használjuk:

 

Anionos felületaktív anyagok

Eredményesek az olajos koszfoltok, valamint az olajos/agyagos szennyeződések eltávolításában

 

Nemionos felületaktív anyagok

Tökéletesek a makacs zsírfoltok eltávolítására

Hogyan használjuk a felületaktív anyagokat?

A ragyogó és tartós tisztaság érdekében a Persil felületaktív anyagokat használ, hogy a legjobb mosási teljesítményt nyújtsa, mely elvárható egy megbízható mosószertől.
Loading...

A ragyogó és tartós tisztaság érdekében a Persil felületaktív anyagokat használ, hogy biztosítsa a legjobb mosási teljesítményt, amelyet elvárhat egy megbízható mosószertől. Minden felületaktív anyagunk teljes mértékben biológiailag lebomló.

A felületaktív anyagok ásványolaj vagy természetes eredetűek (például pálmamagolaj) lehetnek. Ha pálmamagolajat használunk alapanyagként, ügyelünk arra, hogy az olajat fenntarthatóan termesszék az RSPO anyagmérlegmodellje szerint. Ezt 2020-ig szeretnénk elérni a tisztább világ melletti kötelezettségvállalásunk részeként. 

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.