Érdekes tudnivalók

A szenzációs és hosszantartó illatok megteremtéséhez használt több ezer parfümösszetevő közül néhány gyakrabban vált ki allergiás reakciót a többinél, ezt fel kell tüntetni a kozmetikai termékek és a mosó- és tisztítószerek csomagolásán is.
Loading...

A különböző illatanyagok kombinációja kellemes illatot kölcsönöz ruháinak A szenzációs és hosszantartó illatok megteremtéséhez használt több ezer parfümösszetevő közül néhány gyakrabban vált ki allergiás reakciót a többinél,és amit fel kell tüntetni a kozmetikai termékek, de a mosó- és tisztítószerek csomagolásán is. Ezeket az illatanyagokat a Persil-címkéken is egyértelműen megnevezzük. A cél az, hogy azon fogyasztók, akik ilyen allergiával küzdenek vásárlásuk során ne ezeket az anyagokat tartalmazó teméket válasszák.

Hogyan használjuk az illatanyagokat?

Az illatanyagok nemcsak a ruháknak kölcsönöznek kellemes és hosszantartó illatot, hanem maguknak a Persil-termékeknek is.
Loading...

Az illatanyagok nemcsak a ruháknak kölcsönöznek kellemes és hosszantartó illatot, hanem maguknak a Persil-termékeknek is. Az adott variánstól függően az illatanyagokat is úgy választjuk ki, hogy Ön tovább élvezhesse a tiszta,, frissen mosott ruhák illatát. Néhány speciálisan kifejlesztett illatanyag emellett a kellemetlen szagokkal is felveszi a versenyt, ami különösen fontos a sportruházatok esetében. Csak olyan illatanyagokat használunk, amelyek megfelelnek minden törvényi előírásnak és alaposan tesztelve lettek az emberi egészségre. el. Az érzékeny bőrűeknek szánt termékeink nem tartalmaznak olyan illatanyagot, amelyet fel kell tüntetnünk a csomagoláson.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.