Érdekes tudnivalók

A mosószerekben található polimerek számos fontos funkciót látnak el, és gyakran ezek teszik lehetővé az adott mosószer különleges hatását.
Loading...

A mosószerekben található polimerek számos fontos funkciót látnak el, és gyakran ezek teszik lehetővé az adott mosószer különleges hatását.

További információ a Persilben használt polimerekről

A Persil formuláiban a következő polimerek fordulnak elő a leggyakrabban:

 

Lerakódásgátló anyagok

Segítenek a kioldott szennyeződést stabilan a mosóvízben tartani, és megelőzik annak újbóli lerakódását a ruhákon. Emellett a ruhák szürkülése ellen is felveszik a harcot.

 

Habzásgátlók

A felületaktív anyagok habzó tulajdonsággal rendelkeznek.

A habzás visszaszorítása érdekében mosószereink habzásgátlót tartalmaznak.

 

Festéklerakódás-gátló anyagok

A mosóvízbe került festékrészecskéket stabilan a mosóvízben tartják, és segítenek megelőzni, hogy a festék újból lerakódjon más textilekre, megakadályozzák a színfoltok kialakulását a ruhákon. Alapvető összetevői minden színes ruhához való hatásos mosószernek.

 

Teljesítménypolimerek

A Persil termékei a felületaktív anyagok mellett bizonyos polimereket is használnak egyes teljesítménycélok megvalósításához: ilyen például a mélyebben beivódott foltok eltávolítása vagy a ragyogóbb végeredmény elérése.

 

Szennyeződésoldó polimerek

A mosás során védőréteget képeznek a textilszálak körül. Ha újra zsíros foltok kerülnek a ruhákra, a folt eltávolítása jóval könnyebb lesz .

 

Viszkozitásszabályozó anyagok

Szabályozzák a Persil gélek viszkozitását.

Hogyan használjuk a polimereket?

A Persil különféle terméktulajdonságok elérésére használja a különböző polimereket. Például, megelőzik a szennyeződések újbóli lerakódását és bejutását a szövetek mélyebb rétegeibe, valamint a ruhák „összemosását”.
Loading...

A Persil különféle terméktulajdonságok elérésére használja a különböző polimereket. Megelőzik például a szennyeződések újbóli lerakódását és bejutását a szövetek mélyebb rétegeibe,, valamint a  ruhák „összemosását”. Számos polimer biológiailag könnyen lebomló, de sajnos néhány nem. Mivel termékfejlesztés során folyamatosan törekszünk formuláink és környezeti lábnyomuk javítására, azon dolgozunk, hogy a polimereket biológiailag jobban lebomló polimerekre cseréljük, ahol ezek hasonló teljesítményt nyújthatnak.

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő terméket

Érzékeny bőr

A Persil Sensitive gél, kapszula és mosópor termékeket érzékeny bőrűek számára fejlesztettük ki. A különösen bőrbarát mosószerként árusított termékek formulái speciálisan kifejlesztett, allergiabarát illatanyagokat tartalmaznak, és nincs bennük színezőanyag.

Higiénikus tisztaság

A tiszta ruhák hozzájárulnak a saját és családunk egészséges környezetének kialakításához. A Deep Clean technológiával előállított  Persil-termékekgondoskodnak a ruhák higiénikus tisztaságáról.