Skip to Content

Tökéletes tisztaság kímélve a környezetet

Persil Deep Clean Plus

A tisztább ruhákért és tisztább világért

A Persil tudja, hogy mindenki törődik azzal, ami fontos számára. Mindig ott állunk, hogy támogassuk Önt, amikor kis felfedezői mindent megtesznek egy tisztább világért - akármilyen koszosak is legyenek! A Persil Deep Clean Plus eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is mélyen a szálak közé hatolva a 92%-ban biológiailag lebomló összetevőkből* álló formulával, amelyek visszakerülnek a természetes körforgásba. A Persil mosószerek tökéletes tisztaságot biztosítanak, míg az Active Fresh technológiának köszönhetően a ruhák hosszú ideig olyan érzést nyújtanak, mintha frissen mosták volna őket. Mindezt úgy, hogy közben ragyogást és modern szálápolást kínál. Miközben a Persil megbízható partner a mosásban, a környezetet is tiszteletben tartja a 92%-ban biológiailag lebomló összetevőket* tartalmazó formulával. A csomagolás 100%-ban újrahasznosítható és a termék hideg vízben is hatékony, ami energiamegtakarítást eredményez! 

*A szerves összetevőkre vonatkozóan az OECD 301/302 alapján.

Átláthatóság

A legjobb minőség és a környezetbarát szemlélet fontos számunkra. Ezért biztosítjuk a fenntartható, természetes eredetű összetevőket tartalmazó termékeket. Tudjon meg többet alább.

Összetevőink
Csomagolásaink
Gyártásunk története
Az Ön hozzájárulása

Termékeink

 • A Persil 4 az 1-ben Discs mosószerben megbízhat, mert tökéletes mosási eredményt és higiénikus tisztaságot ad ruhái számára.

  Persil DISCS 4in1 Universal

 • Persil Deep Clean erő a tökéletesen tiszta és ragyogó fehér ruhákért.

  Persil Universal Gél

Folteltávolító

 • Számos gyümölcsből és zöldségből készíthető ízletes ivólé, amely nyomot hagyhat ruháján. Szerencsére ezektől a foltoktól könnyű megszabadulni, ha időben cselekszünk.

  Gyümölcs- és zöldségfoltok eltávolítása

 • Teljesen mindegy, hogy milyen típusú sminkről van szó, ha hamar hozzálát a folt eltávolításához, akkor megmentheti ruháját.

  Smink- és rúzsfoltok eltávolítása

 • A rágógumi számos különböző fajtája ismeretes, többek között a közönséges és a buborékká fújható rágógumi, valamint az indiai eredetű ízesített gutka.

  Rágógumifolt eltüntetése